antwoorden op een paar vragen die ons vaak gesteld worden:
- de kleine Chef
- 4 nov
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 1 dag geleden
waarom zijn jullie maar 3 dagen per week en alleen overdag open? met name omdat het allemaal nieuw is en we eerst willen ervaren wat wel werkt en wat niet. en dan pas misschien uitbreiden. mocht het allemaal goed gaan dan willen we op termijn ook de maandag en de vrijdag open gaan. en misschien ook donderdag avond.
waarom verkopen jullie geen friet enzo? omdat je dat al kan krijgen bij Eatpoint aan de Missisipidreef 25. en omdat we zelf het leuker vinden om andere dingen de koken. hopelijk valt dat ook in de smaak.
waarom bezorgen jullie niet? omdat wij het leuk vinden om direct contact te hebben met onze klanten. even een praatje maken, elkaar een beetje leren kennen, horen wat er in de buurt speelt enzo.
waarom kan ik sommige dingen alleen afhalen en niet aan de bar eten? omdat we maar weinig zitplekken hebben en die vanaf ca 11.00 uur beschikbaar willen houden voor het serveren van de gerechten die niet geschikt zijn om mee te nemen.
wat zegt het dat jullie geen 'winst oogmerk' hebben? dat we graag onze kosten terugverdienen inclusief een normaal salaris, omdat we het anders niet volhouden. maar verder hoeven wij er geen geld aan over te houden. ergens eten is al duur genoeg zo.
laat ons gerust weten als je nog een vraag hebt waarvan het antwoord hier niet staat. we geven graag antwoord en is voor ons ook een kans om te leren en misschien dingen in de toekomst anders te doen.




Opmerkingen