top of page
alle berichten.


uitnodiging: opening dkC op 8 januari 2026
we nodigen al onze buurtgenoten, vrienden en degenen die hebben geholpen met de realisatie van de kleine Chef graag uit op donderdag 8 januari van 17.00 tot 19.00 uur om kennis te komen maken en/of met ons een glas te heffen op de heropening van deze plek de kleine Chef is een espressobar en kleinschalig lunchrestaurant. helemaal opnieuw opgebouwd en ingericht, met een zitgedeelte en de mogelijkheid om vooraf te bestellen. de lokatie is door omstandigheden te lang dicht gew
de kleine Chef
3 nov


antwoorden op een paar vragen die ons vaak gesteld worden:
waarom zijn jullie maar 3 dagen per week en alleen overdag open? met name omdat het allemaal nieuw is en we eerst willen ervaren wat wel werkt en wat niet. en dan pas misschien uitbreiden. mocht het allemaal goed gaan dan willen we op termijn ook de maandag en de vrijdag open gaan. en misschien ook donderdag avond. waarom verkopen jullie geen friet enzo? omdat je dat al kan krijgen bij Eatpoint aan de Missisipidreef 25. en omdat we zelf het leuker vinden om andere dingen d
de kleine Chef
4 nov


denk je met ons mee?
zoals je misschien al weten hebben Ruud en ik bij het starten van de kleine Chef nog geen enkele ervaring met het werken in een restaurant. hopelijk leren wij het snel zodat ons doel van eenvoud, aandacht en smaak snel door jullie zo ervaren wordt. wat bedoelen we hiermee? eenvoud: we hebben in ons lange leven al veel verschillende dingen geproefd en ervaren. en zijn wij er langzaam achter gekomen dat gerechten die bestaan uit een beperkt aantal goede producten en niet te ve
de kleine Chef
3 nov


wie zijn wij?
Ruud & Diederik. beste manier om ons te leren kennen is om even langs te komen voor een kop koffie. we zijn namelijk al wat ouder en niet van de sociale media generatie. maar we doen ons best om hierbij toch iets te delen. Ruud (1966): ik hou van verandering en laat me graag verrassen door dingen die op mijn pad komen én belangrijk vind. zo heb ik gewerkt in de financiële wereld, verduurzaming, reisbranche en koffiewereld, maar heb ik ook ruim de tijd genomen voor ontspanning
de kleine Chef
3 nov
bottom of page
