denk je met ons mee?
- de kleine Chef
- 3 nov
- 1 minuten om te lezen
Bijgewerkt op: 5 nov
zoals je misschien al weten hebben Ruud en ik bij het starten van de kleine Chef nog geen enkele ervaring met het werken in een restaurant. hopelijk leren wij het snel zodat ons doel van eenvoud, aandacht en smaak snel door jullie zo ervaren wordt. wat bedoelen we hiermee?
eenvoud: we hebben in ons lange leven al veel verschillende dingen geproefd en ervaren. en zijn wij er langzaam achter gekomen dat gerechten die bestaan uit een beperkt aantal goede producten en niet te veel worden bewerkt eigenlijk het lekkerst zijn. dan moeten ze natuurlijk wel goed worden klaargemaakt en daarvoor moet je veel oefenen.
aandacht: ook zijn wij erachter gekomen dat we ons veel beter voelen als we dingen zoveel mogelijk met aandacht doen. of het nu gaat om het contact dat we met elkaar hebben, om het bakken van een ei of het schoonhouden van ons restaurant. natuurlijk lukt dat niet altijd. maar als het lukt dan voel je dat direct.
smaak: over smaak valt natuurlijk niet te twisten. maar als producten vers zijn, in het seizoen worden geplukt, zo min mogelijk worden bewerkt, uit de buurt komen, etc. dan worden wij daar blij van en jullie hopelijk ook. producten zijn dan soms helaas ook wat duurder. maar je lrijgt er ook meer voor terug.
maar het werken in een restaurant is dus wel nieuw voor ons. aarzel daarom ajb niet om ons direct aan te spreken als je een tip hebt. direct als je ons ziet of door ons te bellen of een bericht te sturen. we gaan proberen steeds met aandacht naar jullie te luisteren!




Opmerkingen